Noul Director al ACAM

Noul Director al ACAM

Avem plăcerea de a vă anunța despre faptul că Andrei Gavrilița a fost numit în calitate de Director al Asociației Consultanților în Afaceri și Management din Moldova (ACAM). Cu o vastă experiență în domeniul său și un înalt nivel de competență, Andrei Gavrilița aduce o contribuție valoroasă organizației noastre.

Absolvent al prestigioasei Universități Bocconi din Milano, cu specializare în economie internațională și management, și al Academiei de Studii Economice din Chișinău, Andrei Gavrilița demonstrează o pregătire academică solidă. Capacitatea sa de a vorbi fluent șase limbi îi permite să interacționeze eficient cu diverse comunități și parteneri internaționali.

În calitate de Director al ACAM, Andrei Gavrilița va fi responsabil de conducerea și coordonarea echipei asociației, având în vedere obiectivele strategice pe termen lung. Cu viziunea sa clară și expertiza sa în domeniul economic, el va orienta organizația către succesul și dezvoltarea durabilă.

Salutăm cu entuziasm numirea lui Andrei Gavrilița în noua sa poziție de Director ACAM și suntem încrezători că contribuția sa va consolida și mai mult reputația și impactul organizației noastre în comunitatea de afaceri și management.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *