Members’ Meeting

Members’ Meeting
Dragi membri ai Asociației Consultanților în Afaceri și Management,
Doresc să exprim sincere mulțumiri pentru participarea dumneavoastră la recenta noastră întâlnire. A fost o ocazie specială și am reușit să evidențiem momente cheie ale evenimentului.
În primul rând, vreau să mulțumesc dlui Veaceslav Cunev pentru prezentarea fascinantă pe care a susținut-o. Prezentarea dumnealui despre Inteligența Artificială a fost captivantă și informativă, și suntem recunoscători că am avut șansa de a fi printre primii invitați la cursul său de Inteligența Artificială. Acest curs, finanțat generos de donatori, nu doar că reprezintă o oportunitate valoroasă de învățare, dar și oportunitatea de a beneficia de reducerile cuvenite.
De asemenea, aș dori să aduc recunoștință Tristan Studio pentru generozitatea lor de a oferi reduceri semnificative membrilor noștri. Am avut privilegiul de a participa la evenimentul lor de deschidere, și pot să spun cu încredere că studioul lor este un loc de lucru și creativitate excelent.
Recomandăm cu căldură cursul dlui Cunev Veaceslav și serviciile oferite de Tristan Media Studio. Aceste două resurse sunt exemple strălucite ale avantajelor colaborării noastre în cadrul asociației.
Mulțumesc tuturor pentru participarea voastră activă și pentru sprijinul vostru continuu. Suntem cu toții parte dintr-o comunitate puternică și angajată, și sunt nerăbdător să vedem ce realizări viitoare ne așteaptă.